Op zoek naar eenuitdagende baan?

Je bent op zoek naar een leuke baan. Een baan met uitdaging of waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Of wellicht zoekt je iets tijdelijks om ervaring op te doen of de markt beter te leren kennen.
NAAR VACATURES

Toe aan eennieuwe uitdaging?

Werknemer

Je bent op zoek naar een leuke baan. Een baan met uitdaging of waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Of wellicht zoekt je iets tijdelijks om ervaring op te doen of de markt beter te leren kennen. Of wil je op avontuur en ergens in Europa aan het werk?

FLXX People helpt jou bij het vinden van een nieuwe werkplek waar je met plezier aan de slag gaat. Tijdens een intakegesprek brengen we eerst je wensen in kaart en vervolgens kijken we naar je talenten. In welke functie kom jij het beste tot je recht? Welke baan past bij jou?

Werk met plezier

Voor ons maakt het niet uit of je op zoek bent naar iets tijdelijks, een vakantiebaan of voor een langere periode. Wij hebben werk op uitzendbasis en doen werving & selectie voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland in onder meer de branches bouw, industrie, techniek, IT, administratie, horeca en zorg. Jij staat bij ons centraal. Jij maakt namelijk het verschil voor ons én onze opdrachtgevers. Wij waarderen jouw inzet en daarom zorgen wij als werkgever goed voor je.

Wij zijn op de hoogte van alle cao’s in zowel Nederland als Europa. De salarisbetalingen geschieden correct en op tijd. Wij zijn alert op het uitbetalen van reserveringen: heb je een aantal dagen vrij, zit je nooit zonder geld. Kijk eens tussen onze vacatures, wellicht zit er iets aansprekend voor je tussen.

Van tijdelijk contract naar detachering

Je bent aan het werk bij een geweldig bedrijf, alleen kunnen ze je geen vast contract aanbieden omdat de toekomst nog onzeker is. Je hebt inmiddels het maximaal aantal (3) contracten voor bepaalde tijd gedurende twee jaar volbracht. Eigenlijk zou je moeten vertrekken. Balen! Hiervoor heeft FLXX People de oplossing. Op detacheringsbasis kun jij nog 3,5 jaar aan het bedrijf verbonden blijven. Zij lopen minder risico en jij hebt zekerheid dat je niet werkloos wordt.

Een ideale oplossing voor beide partijen.


Op zoek naar een uitdagende baan?
Kijk bij onze vacatures.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures, wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op. Staat jouw droombaan er niet tussen? Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke job!

NAAR VACATURES

Ons Kantoor

Benieuwd naar wie wij zijn? Kom gerust een keer langs om kennis te maken.

Nijmegen

Kerkenbos 1236 A, 3e Verdieping, 6546 BE Nijmegen
+31 (0)24 373 25 25 hallo@flxx.nl