Over FLXX People

Uw medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van uw organisatie. De continuïteit in het personeelsbestand is dan ook van vitaal belang om optimaal te blijven presteren. Een tekort aan gouden krachten kan zeer ongewenste gevolgen hebben.
NAAR CONTACT


Over FLXX People
Wij bieden oplossingen op maat

Wie is FLXX People?

FLXX People levert al jarenlang tijdelijke en permanente medewerkers. Wij bieden oplossingen op maat, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van onze klant.

Wij hebben de capaciteit, vakkennis en de ervaring met flexibel inzetbaar personeel. Bovendien combineren wij jarenlange internationale ervaring met sterke marktkennis.

FLXX People kent de markt, weet wat er speelt en kan dus zowel voor ondernemers als voor werknemers goed inschatten wat de mogelijkheden en kansen zijn.

Betrokken en gemotiveerde uitzendkrachten

FLXX People beschikt over een groot aantal medewerkers. Zij werken bij bedrijven en instellingen verspreid over Nederland en Belgie.

Onze uitzendkrachten zijn betrokken en gemotiveerd, FLXX people doet er alles aan om dit zo te houden. Dat doen we door echt voor hen te zorgen.

Ons Kantoor

Benieuwd naar wie wij zijn? Kom gerust een keer langs om kennis te maken.

Nijmegen

Kerkenbos 1236 A, 3e Verdieping 6546 BE Nijmegen
+31 (0)24 373 25 25 hallo@flxx.nl